B4 Bluetooth HQ Stereo Slušalice preko glave Sport narandžaste

3,902.00 RSD

Na zalihama

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

• B4 Bluetooth Slušalice: Otkrijte Pravi Zvuk
Iskusite nezaboravan zvuk zahvaljujući dualnim moćnim 40 mm vozačima zvučnih stadija koji donose živopisnu audio izvedbu s dubokim, punim basom koji oživljava svaku notu. Uz konstrukciju koja otklanja buku od -20dB, potpuno se uronite u svoj svet zvuka bez ikakvih spoljnih smetnji.
• Udobnost i Ergonomija
B4 slušalice su osmišljene za maksimalnu udobnost. Njihov ergonomski dizajn, veličine 7,32 x 6,77 x 3,07 inča, pruža udobnost preko ušiju uz pričvršćivače koji su pažljivo oblikovani kako bi smanjili pritisak i zadržali toplotu. Uz meku kožnu traku za glavu, slušalice se savršeno prilagođavaju vašem stilu i omogućavaju superioran izolacioni efekat, pružajući vam potpuno uronjenje u zvuk.
• Podesiva Traka za Glavu
Traka za glavu je prilagodljiva prema vašim potrebama. Bez obzira želite li duže ili kraće podešavanje, čvršće ili opuštenije nošenje, B4 slušalice nude prilagodljivost koja odgovara vašem stilu.
• Pouzdana Baterija i Višenamenska Upotreba
Ugrađena punjiva baterija pruža 1-2 sata potpunog punjenja za impresivnih 10-30 sati neprekidne reprodukcije. Sa opcijom korišćenja slušalica i preko Bluetooth-a ili preko audio kabla, nikada nećete biti bez muzike.
• Bluetooth 5.0 Tehnologija i Univerzalna Kompatibilnost
Zahvaljujući CSR čipovima i Bluetooth 5.0 tehnologiji, brza i stabilna veza sa vašim uređajem je zagarantovana. Bezžične slušalice nude visokokvalitetan ugrađeni mikrofon za hands-free pozive, minimalnu latenciju i izvanredan audio izlaz. Kompatibilne su s različitim uređajima poput iPada, iPod-a, iPhone-a, Android uređaja i mnogih drugih.
• Kvalitet, Bezbednost i Nakonprodajna Usluga
B4 slušalice su označene sa FCC, BKB, UL i CE sertifikatima, garantujući sigurnost i vrhunski kvalitet. Pružamo najbolju moguću nakonprodajnu uslugu, a uputstva za upotrebu možete pronaći i online i u pakovanju.

Karakteristike
Boja proizvodaCrna, Bela,
Crvena, Zelena,
Plava
Tehnologija
povezivanja
Bežično
povezivanje
BluetoothDa
Ostale
karakteristike
Slušalice
Prečnik:
40 mm;
Otpor:
32 ohm;
Bluetooth:
v5.0;
Frekvencijski
opseg:
2,4 GHz;
Udaljenost:
10 metara
bez
prepreke;
Frekvencija:
20-20000Hz;
Približan
vreme
punjenja:
2 sata;
Približan
vreme
razgovora:
8-10 sati;
Približan
Vreme
reprodukcije:
8-10 sati;
Približan
Vreme na
čekanju:
120 sati;
Kapacitet
baterije:
250 mAh;
Punjenje:
5V, preko
USB-a.
Mango ID
Šifra proizvodaUM1-A2-1-1
Deklaracija
ModelB4
Naziv i vrsta robeBežične slušalice
UvoznikUno doo Valjevo
Zemlja poreklaKina