P9 Bluetooth Slušalice Stereo preko glave zelena

2,673.00 RSD

Na zalihama

Dodaj u listu želja
Dodaj u listu želja

• Tehnologija aktivnog poništavanja buke. Značajno smanjenje buke za putovanja, posao i bilo gde između. Napredna tehnologija aktivne redukcije buke guši buku u kabini aviona, gradski saobraćaj ili užurbanu kancelariju, čini da se fokusirate na ono što želite da čujete, uživate u muzici, filmovima i video zapisima. Trošite manje, očekujte više. P9 Bluetooth slušalice pružaju visokokvalitetni ugrađeni mikrofon za hands-free pozive, što je pogodno za vas da se oslobodite žica. Uživajte u visokokvalitetnoj udobnosti dugog slušanja. Tekstura kože, lagani, udobni pristajanje oko uha koje možete da nosite ceo dan. Nežan podsetnik: skinite slušalice svaka 2-3 sata da biste opustili uši, kako biste bolje slušali i imali udobnost u glavi. Punjenje za 2-3 sata daje vam do 9 sati reprodukcije i 120 sati pripravnosti. Ugrađena baterija od 400 mAh neće dozvoliti da se slušalice isključe, možete uživati u svom svetu bez buke.
• Primenljivo na sve vrste elektronske opreme, računara itd., Svi brendovi Android pametnih telefona su kompatibilni, najbolji izbor za hands-free pozive. Stereo zvuk slušalica je veoma dobar, bas je jak i vokali su veoma jasni. Opšti osećaj je da je kvalitet zvuka veoma izbalansiran, posebno pogodan za slušanje popularne muzike. Postoje četiri boje koje možete izabrati.
• Kvalitet zvuka je savršen, bas je jak, obožavatelji ga obožavaju, sunđer poklopac je mekan, bezbolan za dugo nošenje. 10m daljinsko upravljanje programom, bez signalne barijere, oslobodite se tradicionalnih žičanih okova. Jačina zvuka glasovne kontrole i prebacivanje pesama, kao i telefonski pozivi su takođe veoma zgodni. Slušalice imaju audio interfejs od 3,5 mm, podržavaju žičani prenos, a može se koristiti i utični kabl za slušalice. Povežite se sa slušalicama da biste uživali u visokokvalitetnoj reprodukciji muzike, bez dobrog snabdevanja ili dobre funkcije smanjenja šuma, sve funkcije su dostupne. Ovo su neophodne BT slušalice za putovanja.

Karakteristike
Boja proizvodaZelena i Bela
Tehnologija
povezivanja
Bežično
povezivanje
BluetoothDa
Ostale
karakteristike
BT: BT4.0
Prečnik zvučnika:
šuplji magnet
prečnika 40 mm;
Impedansa
zvučnika:
32 oma;
Osetljivost
zvučnika:
108db±3dB;
Frekvencijski
odziv:
20-20000Hz;
Frekvencijski
opseg: 87-108
MHz;
Vreme punjenja:
< 2,5 sata;
Radno vreme:
oko 4 sata;
Boja: bela, zelena
Veličina paketa:
19 * 4,5 * 21 cm;
Težina pakovanja:
210 g
Mango ID
Šifra proizvodaUM1-A3-1-3
Deklaracija
ModelP9
Naziv i vrsta robeBežične slušalice
UvoznikUno doo Valjevo
Zemlja poreklaKina